Bloem nr. 61

Sinds 1 april 2005 is BLOEM nr.61 gevestigd in Pernis. De winkel is zes dagen per week geopend om u enthousiast te bedienen, zowel voor bedrijven als particulieren. Natuurlijk kunt u er terecht voor prachtige boeketten of stijlvolle bloemstukken. Dagelijks verse aanvoer van bloemen direct van de veiling. Dit betekent een groot assortiment van verse bloemen. Dus een ruime keus van verschillende boeketten en stijlen b.v. klassiek, modern, landelijk, etc.

De bezorging aan huis maakt ook onderdeel uit van de service, dus makkelijker kan het niet. Maar ook voor planten, potten, bruidswerk, rouwwerk en kado artikelen kunt u bij BLOEM nr.61 terecht. Voor bedrijven is er een bloemen/groen abonnement. U heeft dan altijd een prachtig visitekaartje in uw bedrijf. Bijvoorbeeld op de receptiebalie, vergaderruimte of directiekamer. Tevens kunnen de verjaardagen van uw werknemers bijgehouden worden.

Bloem nr. 61, een zaak om zeker eens een kijkje te nemen. Geen parkeerproblemen, makkelijk te vinden op de hoek van de winkelstraat en pinnen kan ook nog. De zaak is op maandagochtend gesloten maar de rest van de week staat de deur voor u open.

Contactpersoon
Sandra Veth
Adres
G.A. Soetemanweg 61
3195 TC Pernis
Telefoon
010-4166966
E-mail
.(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website
http://www.bloem61.nl