PixelDeluxe Interaction Design

Wij zijn PixelDeluxe, een creatief webdesign bureau uit Rotterdam. Gespecialiseerd in interaction design, ontwikkelen we mooie en gebruiksvriendelijke producten. Wij kijken namelijk graag een stapje verder, naar u èn uw klant. Hierdoor maken we websites, webapplicaties en huisstijlen die passen bij uw organisatie. Weet u niet precies wat u wilt? Geen probleem. Wij staan altijd klaar om advies te geven.

Webdesign

PixelDeluxe begrijpt hoe belangrijk een website is voor een organisatie. Een website heeft tal van functies, waarmee u als bedrijf verder komt. Denk aan verkopen of het informeren en vergroten van uw klantenkring.

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van websites voor diverse organisaties. Wij denken met de klant mee en dat maakt dat de tevredenheid onder onze klanten hoog ligt. U weet alles over uw markt en klanten en wij alles over hoe uw klanten het best te bereiken. Met deze kennis en een goede samenwerking, trekken wij uw organisatie naar een hoger plan.

Interaction Design

Bij interaction design staat de (eind)gebruiker van computers en informatiesystemen centraal. Door informatie te structureren en tegelijkertijd na te denken over de gebruiker, is het mogelijk om een systeem te ontwikkelen dat gebruiksvriendelijk is. Een complex vakgebied, waarbij veel kennis wordt gevraagd van verschillende disciplines, zoals vormgeving, psychologie en informatica. PixelDeluxe is gespecialiseerd in interaction design. Gebruiksvriendelijk betekent voor ons het maken van websites en webapplicaties die makkelijk te gebruiken zijn door u en uw klant. Vaak wordt dit ondersteund met een maatwerk Content Management Systeem (CMS), waarmee u zelf eenvoudig uw website kunt onderhouden. Wij zien dit als meerwaarde van onze producten. Hoe een website eruitziet vinden we belangrijk, maar de beleving des te meer.

Identiteit

Een eenduidige uitstraling van uw organisatie geeft de klant meer vertrouwen. Een logo, het kleurgebruik, de visitekaartjes en de website. Ze dragen allemaal bij aan een herkenbaar en helder imago. PixelDeluxe maakt huisstijlen die onderscheidend en herkenbaar zijn. Wij kunnen uw visie vertalen naar een huisstijl die in een oogopslag zegt waar uw bedrijf voor staat.

Advies

Of u nu een bedrijf wilt beginnen of uw organisatie zich ontwikkelt. Soms is het nodig om eens goed na te denken over vervolgstappen. Dit kan moeilijk zijn, wanneer u niet precies weet wat de mogelijkheden zijn. Wij geven u hierbij graag advies op het gebied van externe communicatie en de inzet van internet. PixelDeluxe heeft de kennis en ervaring in huis om samen met u te kijken naar de mogelijkheden van internet binnen uw bedrijf.

Contactpersoon
Martijn La Feber
Adres
Boomgaardsstraat 166
3012 XE Rotterdam
Telefoon
010-413 10 53
E-mail
.(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website
http://www.pixeldeluxe.nl