GLV Juridische Diensten

Vaak hoor ik ‘oh wat saai dat bladeren in wetboeken en schrijven van brieven’. Maar juridisch werk is veel meer dan dat en bovendien verre van saai. Er gaat niets, nou ja bijna niets, boven het oplossen van een juridisch lastig probleem. Of juist het voorkomen ervan. En daarvoor is meer nodig dan bladeren in een wetboek. Uiteraard een gedegen kennis van het recht, maar ook een creatieve blik, constructief meedenken met de cliënt, het vermogen om situaties te overzien, wijzen op de juridische mogelijkheden én onmogelijkheden, de wil om de wederpartij net die ene stap voor te zijn, en ook niet onbelangrijk: plezier in je vak. Dat is in een notendop waar ik voor sta.

Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt bij verschillende advocatenkantoren ben ik vorig jaar gestart met mijn juridisch adviesbureau. Een nieuwe uitdaging die goed bevalt. Omdat het niet alleen gezellig, maar vooral ook erg nuttig is om als jurist bepaalde zaken met vakgenoten te kunnen bespreken, werk ik samen met twee advocatenkantoren in Schiedam en in Dordrecht.

Bij GLV Juridische Diensten vind je geen secretaresse en geen deftig kantoor. Wat je er wel vindt, is een doortastende jurist die graag bij je langskomt zodra je een juridische vraag hebt. Ik ben te bereiken via e-mail info@glv-juridischediensten.nl of telefonisch op 06 - 30 05 10 56. 

Wil je meer informatie over mijn diensten en tarieven? Dan verwijs ik je graag naar mijn website www.glv-juridischediensten.nl

Margreet Groeneweg
GLV Juridische Diensten

28 June 2016