Lid worden?

Bent u ondernemer in Pernis of woonachtig in Pernis, maar u onderneemt elders? Of voert u als beroepsbeoefenaar bedrijfsactiviteiten in deze regio? Sluit u dan aan bij Ondernemersvereniging Pernis. Want hoe meer leden, hoe beter we de belangen van regionale ondernemers kunnen behartigen.

Om lid te worden kunt u het contactformulier invullen. Wilt u meer informatie over Ondernemersvereniging Pernis, neem dan contact op met een van de bestuursleden of bezoek vrijblijvend een van onze bijeenkomsten. Zo ontdekt u of Ondernemersvereniging Pernis ook voor uw onderneming toegevoegde waarde heeft.

Voorwaarden

U bent als ondernemer in Pernis van harte welkom om lid te worden, ongeacht de omvang van uw bedrijf of organisatie. Wel hebben zijn er enkele toelatingscriteria voor nieuwe leden:

  1. Voldoen aan alle wettelijke vereisten van ondernemerschap;
  2. Een goede reputatie hebben;
  3. Actief zijn in handel, industrie of dienstverlening;
  4. Gevestigd zijn in Pernis of woonachtig in Pernis en uw bedrijf hebben elders.

Lidmaatschap en contributie

Een lidmaatschap geeft u het recht om alle activiteiten van de vereniging bij te wonen.

Begin april worden jaarlijks de contributie nota’s verstuurd. De contributie bedraagt € 60,- (excl. btw) per jaar per lidmaatschap.

Beëindigen van het lidmaatschap

Wilt u het lidmaatschap van Ondernemersvereniging Pernis opzeggen? Dan dient u dit schriftelijk te doen en uiterlijk 4 weken vóór het einde van het lidmaatschapsjaar (1 januari - 31 december). De opzegging kan door het lid als definitief worden beschouwd na ontvangst van een schriftelijke bevestiging van het secretariaat van Ondernemersvereniging Pernis.

Algemene voorwaarden

Wilt u lid worden, of overweegt u uw lidmaatschap te beëindigen? Bekijk dan hier het Huishoudelijk Reglement van Ondernemersvereniging Pernis.

U kunt u hier aanmelden voor een lidmaatschap.