Nieuws vanuit de OVP

Beste leden,

We leven in bijzondere tijden. Het Coronavirus heeft de wereld in zijn of haar greep. Ook als ondernemers in Pernis merken wij de gevolgen. Voor een aantal wellicht positief maar helaas voor de meesten van ons negatief. Wij hopen dat er snel betere tijden zullen volgen.

Wij horen graag van jullie indien er vragen zijn met betrekking tot de steunmaatregelen van de overheid.

Intussen zijn er een aantal nieuwsberichten vanuit de OVP:

Ondernemersvereniging Pernis heeft een nieuwe website

De OVP is blij te melden dat wij een nieuwe website hebben. De website is op maat ontwikkeld door het bedrijf PixelDeluxe van onze secretaris Martijn La Feber. De website is responsive, dus werkt ook goed op mobiel en is eenvoudig bij te houden. Ook is er een actieve koppeling met de ledenadministratie, zodat iedereen eenvoudig de gegevens van medeleden kan opzoeken.

Oude Rabobank prachtig gerenoveerd

Zoals jullie ongetwijfeld gezien hebben is onze oude Rabobank door Bouwbedrijf Verschoor prachtig gerenoveerd. Het pand is inmiddels in gebruik als kantoor voor Verschoor. Wij hebben het pand van binnen mogen bekijken. En petje af!! Het is prachtig van binnen en van buiten.

Wij hadden met de OVP al een avond in mei gepland op deze fraaie locatie, maar helaas ... Corona! De ALV staat later gepland en zal bij Verschoor plaats vinden. Jullie kunnen dan het pand bezichtigen. Arne zal dan ongetwijfeld vertellen over de verbouwing tijdens een hapje en een drankje.

Metaalhandel Ketting

Het tweede bezoek in de pijplijn staat gepland bij Metaalhandel Ketting. Willeke heeft ons gevraagd om dat te doen na de bouw van het nieuwe kantoor. De verbouwingen zijn uitgesteld in verband met Corona. Die uitnodiging gaat dus later volgen.

Rondleiding Nolet

Nolet, van onder andere Ketel 1 jenever uit Schiedam, staat ook op het programma. Dit bezoek kan alleen tijdens kantoortijden. Wij hopen dat velen van jullie tijd zullen vrijmaken voor een hele bijzondere rondleiding aan de overkant van de Maas.

Nieuw lid: Tandartspraktijk Pernis

Tenslotte stellen wij een nieuw lid aan U voor! De pas gevestigde tandarts Jamshed Tairie aan de Van Byemontsingel 1. Jan Vermin heeft hem namens de OVP een bloemetje aangeboden. U bent trouwens van harte welkom om patiƫnt bij hem te worden. Tel: 010-311 88 66. Voor info www.tandartspraktijkpernis.nl.