Pernisse ondernemers naar de Shell

Beste collega ondernemers,

Wij zijn volgende week woensdag 9 november welkom bij de Shell. Wij worden ontvangen door Alexander Mante, manager Corporate Relations. Wij verzoeken u om 17.00 uur aanwezig te zijn. Graag met ID verschijnen aan de poort. Uw naam staat als u zich heeft aangemeld op de gastenlijst. U kunt niet op het terrein indien uw naam niet op de lijst staat of indien u geen ID kunt tonen.

Op het terrein wordt u ontvangen in het hoofdkantoor. Om 17.30 begint de inleiding door Jeroen van Hooijdonk, technology manager. U hoort van hem alles over de nieuwe duurzame technologie van de Shell. Vervolgens staat het Indisch buffet voor u klaar. Na het buffet volgt de bustoer over het Shell terrein. De bijeenkomst wordt om 20.30 afgesloten. De hoofdingang is aan de Vondelingenweg 601 3196 KK Hoogvliet. Wij vragen u op tijd te zijn ivm toegang en security.

Heeft u zich nog niet ingeschreven? Doe dit dan snel hier!

Routebeschrijving