OVP heeft veel activiteiten deze nazomer

Beste leden,

Corona is gelukkig goed onder controle. Wij kunnen ons programma voortzetten. Wij hebben een aantal leuke avonden voor jullie in petto.

24 sep — Picknick aan de maas

We starten op zaterdag 24 september met de picknick aan de Maas bij de kiosk. Jullie zijn van harte welkom van 12 tot 14.00. Wederom met muziek van de inmiddels bekende André! Bekend onder andere van ons laatste samen zijn aan de waterkant bij Arend van der Pols. Aanmelden voor de gratis picknick kan met de link in de agenda.

28 sep — Bedrijfsbezoek bouwbedrijf Gebr. Verschoor

Wij zijn op woensdag 28 september te gast bij bouwbedrijf Gebr. Verschoor in de Boonstraat! Inloop vanaf 17.30 met hapje en drankje. Arne Meijboom zal ons vervolgens rondleiden en ons een en ander vertellen over zijn bedrijf. Aanmelden kan via de link in de agenda.

9 nov — Excursie bij de Shell

Op woensdag 9 november volgt een bezoek aan de Shell! Inloop vanaf 17.30 bij de hoofdingang Vondelingenweg 601. U dient zich te melden met ID aan de poort. Wij krijgen een uitgebreide ontvangst met hapje en drankje. Hierna zal Alexander Mante, woordvoerder van de Shell, ons vertellen over de nieuwste ontwikkelingen van het bedrijf! Wij sluiten af met een rondrit over het Shell-terrein. Aanmelden via de link in de agenda.

In de volgende nieuwsbrief meer info onder andere over de nieuwjaarsreceptie op woensdag 18 januari 2023!

Met ondernemende groet,

Jan Vermin,

voorzitter