Mooie bijeenkomst bij Bergwerff Vlees in Barendrecht

Het was een avond om niet te vergeten bij Bergwerff Vlees in Barendrecht. Als ondernemersvereniging uit Pernis hadden we het genoegen om een kijkje te nemen achter de schermen van dit gerenommeerde vleesverwerkingsbedrijf.

De avond begon met inspirerende toespraken van onze voorzitter, Jan Vermin, en de mede-directeur van Bergwerff Vlees, Ad Bergwerff. Beiden spraken over het belang van lokale ondernemingen en de sterke banden die we binnen onze gemeenschap hebben opgebouwd. Ad gaf ons ook een inzicht in de geschiedenis en de waarden van Bergwerff Vlees, waarbij de nadruk lag op hun toewijding aan kwaliteit en ambacht.

Na de toespraken werden we getrakteerd op een overheerlijke BBQ. Het vlees was, hoe kan het ook anders, een ware traktatie. Het was duidelijk dat de producten van Bergwerff Vlees niet alleen geliefd zijn bij de betere horeca, maar ook bij ons, de leden van de ondernemersvereniging.

Na de BBQ volgde een rondleiding door de indrukwekkende faciliteiten van Bergwerff Vlees. We kregen een uniek inzicht in de ambachtelijke processen die Bergwerff Vlees hanteert. Van de zorgvuldige selectie van kwaliteitsvlees tot de bereiding van smaakvolle producten voor fijnproevers, het was duidelijk dat Bergwerff Vlees een passie heeft voor hun vak.

De avond eindigde met een gezellige borrel en de mogelijkheid om verder te netwerken. We willen Bergwerff Vlees bedanken voor hun gastvrijheid en de onvergetelijke ervaring. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en evenementen.

Als u meer wilt weten over Bergwerff Vlees en hun aanbod, bezoek dan hun website op www.bergwerffvlees.nl.